SPIRITUELL VÄGLEDNING

Hitta din egen väg

Spirituell Vägledning för både nybörjare och erfarna i Uppvaknade till Mystikens Värld. Anette arbetar från ett holistiskt perspektiv där du upptäcker hur kropp – sinne och medvetande hänger ihop. I en session är du öppen med vad du önskar ha hjälp med och utifrån det skapas vägledning för att öka din medvetenhet och hjälp till nästa steg. Insiktsfulla budskap från ditt undermedvetna genom Orakelkort kan inkluderas om önskas.

Anette bild

VÄGLEDANDE SAMTAL

I ett Vägledande Samtal får du hjälp i din andliga utveckling för en väg till insikt där helheten av din essens som kropp-själ-ande leder till att en läkning kan ta plats. Anette arbetar utifrån kombinationen av urgammal visdom av medvetandeutveckling tillsammans med modern vetenskap.

Hon är författare till två hyllade böcker om medvetandeutveckling och andligt Uppvaknande; ”Från Hjärtat – vägen till ett högre medvetande” samt ”Namaste – det Gudomliga i mig hälsar det Gudomliga i dig”. I dessa böcker beskriver Anette mer djupgående sin resa i medvetandeutveckling samt ger praktiska råd och berättelser.

Anette är utbildad på Oneness University, Indien

INFORMATION OM BOKNING

Alla behandlingar sker på 6e Sinnet, Kungsgatan 18 i Helsingborg,

måndagar och tisdagar

Boka genom SMS till: 0701-41 45 99

Eller inne i butiken.

  • 30 minuter, 800 kr

  • 45 minuter, 900 kr

  • 60 minuter 1500

DiviNation