VÄGLEDANDE SAMTAL

Hitta din egen väg

Ett vägledande samtal är en session där du är öppen med vad du önskar ha hjälp med och utifrån det skapas vägledning och hjälp till nästa steg.

En session innehåller även avslappnande transcendentala Meditativa Processer personligt Guidade för just de behov du har. 

Anette bild

VÄGLEDANDE SAMTAL

Ett Vägledande Samtal Online är både för både nybörjare och erfarna i Uppvaknade till Mystikens Värld och en väg att få hjälp till nästa steg. Anette arbetar från ett Holistiskt perspektiv där du upptäcker hur kropp – sinne och medvetande hänger ihop och det skapas vägledning för att öka din medvetenhet och hjälp till nästa steg.

En Session innehåller även Transcendentala Meditativa Processer med Blessings av Heliga Sanskrit Mantran för att koppla upp dig till Hjärtats Närvaro. Mantran är heliga ljud, vibrationer eller energimedicin som bär fram den andliga kraften.

Anettes Sessioner har sin härkomst från tusenårig österländsk visdom och teknologi av medvetenhet där människan ses som ett mikrokosmos som genomsyras av samma ursprungliga krafter som makrokosmos.

Anette är utbildad på Oneness University, Indien

INFORMATION OM BOKNING ONLINE

Bokning: SMS : +46 701-414599 eller till: anettecarlstromofficial@gmail (snabbare svar genom SMS) Ange att bokningen är för en Online Session.
Tid: En session tar ca 1 timme.
Pris: 1200kr ( Prishöjning från 1 juni 1500kr)
Betalning: Swish: 123 1056 134
PayPal om man bor utanför Sverige. (PayPal id ges vid bokning)

Efter sessionen är bokad och betalad får du en personlig länk till Zoom som du ansluter dig till vid avtalad tid.

Ladda ner Zoom här:

https://zoom.us/

DiviNation