Modern Mystik

MODERN MYSTIKER

Som ett litet barn hade jag många upplevelser av heliga ljud när jag somnade varje natt. Dessa ljud tog mig in i resor av något jag inte kunde sätta ord på. Som barn trodde jag,  att det hade något att göra med min pyjamas eftersom det hände när jag sov. De vibrerande ljuden kom och jag fördes in i universum. Jag hade ett inre vetande som saker som jag inte kunde sätta ord på. En intensiv längtan inuti mitt hjärta, ett kall att ta reda på vad är livets mening. Om det finns en Gud – hur kommer det sig att vi måste tro på Gud. Borde vi inte VETA om Gud – varför måste vi tro? Varför verkar ingen tycka att något av detta är viktigt?

Jag var tvungen att ta reda på det. Det verkade som om jag hade ett annat sätt att se på världen då jag upplevde att träd, stenar och djur var mina vänner.  Jag kunde lätt kommunicera med dessa. Men människor verkade inte vara intresserad av detta och jag längtade efter att vara en del av världen. Så jag började resan att försöka förstår hur allt fungerar. Det måste finnas svar. Det blev ett livsuppdrag, något väldigt intensivt som drev hela mitt liv. Jag studerade alla religioner, jag läste så många böcker ocj gick på många kurser. Jag träfffade många fantastiska lärare och filosofer men ändå hittade jag inte vad mitt hjärta längtade efter. Efter många år med att möta livets utmaningar och besvikelser, kändes det som om jag var i  slutet av repet – då skedde en gudomlig intervention. Det var nte på något sätt från min egen ansträngning – det var något som bara skedde. Detta är svårt att förstå. Men utifrån denna upplevelse tog resan fart. Som kvantfysiken så tydligt visar –

Livet är ett mysterium att uppleva.

Jag välkomnar dig in på en resa i uppvakand medvetenhet. Genom kurser, böcker, meditativ musik, videos, meditaitoner, enskilda behandlingar / sessioner – både Online och på plats, kan jag erbjuda dig stöd pch vägledningar på din resa i uppvakande.

I hälsa och balans i kropp – sinne – medvetande-.

Välkommen!