Sacred Mantra Concert

&

Sri Kalki Soma Deeksha

Anette Carlström

Sacred Mantra Concert

&

Sri Kalki Soma Deeksha

SUCCÉN FORTSÄTTER OCH HAR NU KOMMIT TILL SVERIGE!

 

 Upplev en djupgående transformation genom heliga mantran i Sacred Mantra Concert och ta emot mirakler av den spännande Sri Kalki Soma Deeksha!

HELSINGBORG

 11 juni kl 16-18

Sacred Mantra Concert & Sri Kalki Soma Deeksha

Upplev en kraftfull helig medicin av transformation genom heliga mantran och ta emot mirakler av den spännande Sri Kalki Soma Deeksha som helt kan förvandla din upplevelse av livet.
Följ med på en inre resa med heliga forntida mantran och guidade meditationer tillsammans med en trumresa. Efter det introduceras du in i den spännande Sri Kalki Soma Deeksha.

Soma Deeksha
Anette visar trumma

Vem är Anette?

Anette har en gåva att genom rösten förmedla en energiöverföring som genom heliga mantran väcker en förbindelse med Källan inom dig.  Det är en Blessing från Sri Amma Bhagavan i Indien.

Anette är också en av dem som har blivit initierade att föra ut Sri Kalki Soma Deeksha och reser nu ut i Norden och delar på utvalda platser.

Anette är känd som talare, författare och mantrasångare, och specialiserar sig på att undervisa från Hjärtat i den heliga resan av Uppvaknande. Hon har under de senaste 20 åren rest världen över för att dela med sig från egna erfarenheter av Onenessfenomenet genom kurser, böcker, Satsanger och Sacred Mantra Konserter. Hon erbjuder flera Sacred Mantra CDs, Online kurser och är verksam i egen klinik och studio i Holistisk Medicin i Helsingborg, Sverige.

Heliga Mantran – Medicin för Transformation

Kom med på en spännande inre resa! Med trummans hjärtslag tas du varsamt in till din inre värld och med hjälp av guidade meditationer och sång av heliga sanskritmantran kommer du i naturlig kontakt med din inre Närvaro. Sanskrit är ett av världens äldsta språk och mantran av sanskrit är levande ljud som bär på läkande vibrationer och hjälper dig komma i harmoni och resonans med din högsta potential som människa. Heliga mantran har sjungits i tusentals år och tillhör den urgamla medvetandeteknologin.

Vår kropp är designad för att uppleva livet med fria sinnen och i linje med en naturlig livsintelligens. Heliga mantran är en form av energimedicin för att återställa balansen och sätta oss i resonans med den högre närvaron av liv inom oss. Det resulterar i att både kropp, sinne och medvetande faller in i en harmonisk frekvens och likt en brygga tar oss in till den heliga Närvaron inom oss.

 

Sri Kalki Soma Deeksha – Upplev Mirakel

Soma har sedan urminnes tider setts som en Gudomlig Elixir som öppnar upp vårt medvetande till högre dimensioner. Genom att inta Soma kan vi uppleva olika medvetandetillstånd som: frid, tystnad, glädje, kärlek och en gradvis befrielse från sinnets bundenhet.

Sri Kalki Soma Deeksha är en initiering för upplysning och inre växande till ett högre medvetande. Genom en helig överföring av Soma Deeksha förvandlas vattnet och intas.

Soma är en Gåva och Välsignelse från det Stora Medkännande Ljuset till dig.

Ta med en fylld vattenflaska med vatten och ta emot den gudomliga gåvan där ditt vatten på flaska förvandlas till ett heligt elixir.

 

Amma Bhagavan sittande

Vem är Sri Amma Bhagavan

Sri Amma Bhagavan är älskade, vördade och prisade över hela världen som vänner, filosofer, världslärare och Avatarer.

Sri Amma Bhagavan är initiativtagarna till Sri Kalki Soma Deeksha och bär på Visionen att avsluta allt mänskligt lidande så att den gyllene tidsåldern som förutspåtts kan ske på planeten.

För att det ska ske behöver ett antal personer skifta till ett upplyst medvetandetillstånd. Det kännetecknas bland annat av sinnesfrid, glädje och kärlek utan orsak – en upplevelse av att vara ett med allt. Själva skiftet sker genom neurobiologiska förändringar och just nu är det många människor världen över som upplever upplysning och upplysta medvetandetillstånd, även här i Sverige!

 

 REGISTRERING

Information gällande eventet i Helsingborg:

Pris: 300 kr

Tid: 11 juni 16.00–18.00
Plats: Kärnpunkten
Adress: Nedre Långvinkelsgatan 26

Bästa parkering är på St Nicolai Parkering, Drottning Margaretas gata
Ligger endast 5 min från lokalen.

DELNINGAR FRÅN DELTAGARE SOM UPPLEVT SOMA

“Omedelbart efter Soma-bönen kände jag stor tacksamhet. Jag kände hur mitt hjärta öppnades och tårarna rann nerför mina kinder. Detta är väldigt speciellt för mig eftersom jag bara har känt Tacksamhet en gång tidigare, för många år sedan. Sedan dess har jag väntat på att den här känslan ska uppstå igen. Jag hoppas att detta är en början på att få många tacksamhetsupplevelser igen, för det är en så vacker, ödmjuk känsla. Jag skulle kunna använda några”

Ludo

“Jag hade varit på sjukgymnastiken i 6 veckor och hade inte kunnat gå till jobbet. Efter Soman gjorde det riktigt ont i början. Jag kunde inte stå, jag var tvungen att sätta mig ner. Men efter 15 minuter var min smärta 80% borta. Idag, dagen efter, vaknade jag utan smärta. Jag kan göra allt igen! Jag klättrade till och med genom fönstret upp på taket två gånger i morse för att räta upp min antenn och känner fortfarande ingen smärta!”

Michel

Jag hade tinnitus, droppade Somavatten i öronen och efter några minuter blev det tyst inom mig.

Jag såg mycket ljus och AmmaBhagavan. Såg hur de arbete i min vänstra sida av kroppen, speciellt i ögonområdet och i käkområdet var det mycket ljus.

Jag känner Enhet, djup tystnad, allt runt omkring upplöses och ändå finns det märkbart där. Tydlig närvaro. Ingen tidskänsla, kan bara sitta där.

  • Jag känner AmmaBhagavan levande och kraftfull i mitt hjärta.

  •  Jag kan känna ljuset röra sig genom kroppen.

  • Jag känner djup frid och avkoppling.

En kvinna träffade Amma som kom upp och stod nära och sände så mycket kärlek att damen grät hela tiden. Hon känner nu att hon hade underskattat Sri Ammas enorma kraft och känner att Sri Amma alltid kommer att vara med henne.

Jag dricker lite i taget och effekten är obestridlig, jag känner direkt ett så behagligt välbefinnande ☺️.
Det jag gillade mest är känslan av att träffas i en grupp. Som har varit frånvarande så länge sedan pandemin, det var underbart att känna i närvaro, kramas och mysa. Det var en sådan glädje i sammankomsten. Att lyssna på mina  vänner som delade, var underbart.

Jag kunde tydligt se en förvandling i människors ansikten efter bara en kort tid. Du vet, när folk tittar på dig och det lyser verklig kärlek från deras ögon? Det var som om KÄRLEK precis hade tagit över gruppen och de skickade ut det genom deras ögon. Det var otroligt berörande och vackert.

För mig smakade vattnet mer eller mindre normalt, men min dotter India (7 år) blev glad för hon sa att det var väldigt gott och smakade sött,  hon drack nästan hela flaskan själv.

Soma Deeksha

Kontakt: Anette Carlström anettecarlstromofficial@gmail.com